GAZLı SöNDüRME SISTEMLERI A GIZLI SILAH

Gazlı söndürme sistemleri A Gizli Silah

Gazlı söndürme sistemleri A Gizli Silah

Blog Article

Elektrik iletkenliği bulunmaması dolayısıyla de güvenli olduğu bilinmektedir. Yararlanma sonrası ortaya çıdem sözıntılar olarak da ozon tabakasına beis vermemekte, dolayısıyla da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Sistem hesabında uran şartnameler de gösteriş oynayabilir. Ancak umumi olarak FM 200 gaz lambasıı tertibat hesabında;

Mukteza gaz yağı misilı mahalde en azca 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun için mahalin sızdırmazlığının esenlanmış olması gerekmektedir. Tutkun sönse bile tekrar alevlenerek tutkunın devam etmesi lakırtı konusu olduğu muhtevain standartlarda 10 dk gaz yağıın mahalde hapsolması elzemdir.

Bir yangını bastırmak bağırsakin kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz vardır. Tutkun söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan bazıları şunlardır:

Geniş bir şekilde kullanılan FM-200 gazlı düşkün söndürme sistemleri bu derece pıtrak yeğleme edilmesinin sebebi; görüntü olarak uygulandığı alana herhangi bir ziyan vermemesi ve âdemoğlu esenlığını gözdağı edici bir yönının olmamasıdır.

Bu sistemlerin sıklıkla yeğleme edilmesinin bir nedeni bile düşkün söndürme meseleleminden sonra arkasında enkaz bırakmamasıdır. Ortamdaki gayrı eşyalara dokunca vermeden yangına karışma değer.

Otomatik olarak monte edildiğinde ne derece rafine olursa olsun tüm malzemeleri korur. Erimeye başlamış olan materyallerin üzerinde soğutucu yardım yaparak materyalin deforme olmasını ahestelatır.

Bu problem hasebiyle FM200 kavaraı vüruttirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziki hasar bırakmadığı ciğerin geniş olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Düşkün ihtimalinin oda ardı edilmemesi ve gereken önlemlerin alınması için verilen coşkunluk eğitimlerinde FM 200 sistemlerinin kullanımı ve çhileışma prensibi bile anlatılmaktadır.

Günümüzde çıdem yangınların artık yaşamsal bir korku yaratmaması yürekin kullanılan kendiliğinden tutkun söndürme sistemlerinden en kullanışlı olanlarından biri de FM 20 Gazlı söndürme sistemleri Söndürme Sistemleri dir. Kullanan iş yerlerine sorulduğunda en bir tomar beğenilen özelliği kokusunun olmaması ve renginin saydam olmasıdır. Antrparantez kontralaşılan en popüler cevaplardan biri de kişioğlu hayatını riske atacak herhangi bir işçiliklev oluşturmamasıdır.

Gaz lambası mahale tırı vırıaldıktan sonrasında veya düşkün söndüğünden sakıncasız olunduktan sonra yahut en az 10 dk beklendikten sonra mahal kendiliğinden olarak hoşça havalandırılmalıdır. Daha sonra mahale girilmelidir.

Elektronik beyin yazılı sınavmı ile hin içindeki zayiat kayıt altına alınarak mahalin sızdırmazlık seviyesi kontrolör edilir. Birçokakların tespiti ve kapatılması sağlanarak mahal maksut sızdırmazlık seviyesine ulaşması hedeflenir.

Genelde 500 pa basınca mahalin dayanıklı olduğu muayene edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel coşkunluk risk alanlarıdır. Olası bir iç düşkünın binaya yayılması önlemek yürekin ve olası bir dış yangında korunan zikıymet verilerin ve ekipmanların korunması muhtevain mahalin ve baplarının tam sızdırmaz, esrar geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Kontra halde yangınla mücadelenin sükselı olamayacağı aşikardır.

Uygulandıkları mahallere beis vermedikleri esnek tasarruf seçenekleri sundukları ve mahallerde mevcut donanımların kullanımlarının söndürme meseleleminin akabinde sağlayabildikleri yürekin yaygın kullanma alanları bulunmaktadır.

FM200 gaz lambasıı, Montreal Protokolünce Ozon tabakasına ziyan vermesi nedeniyle tasarrufı yasaklanan Halon 1301’e dalgalı olarak geliştirilmiş renksiz, kokusuz ve elektriksel iletkenliği sıfır pak bir söndürücü gazdır. FM200 gazlı söndürme sistemleri mahaldeki oksijen miktarını etkilemeden düşkünı soğutma ve fiziksel etkisinde bırakır ile denetçi şeşna kızılır. Ozon tabakasına mazarrat vermediği çaşama koruma görevlisi birliği aracılığıyla website belirlenmiş olan FM200 gaz yağıı, lüzumlu tasavvur konsantrasyonunda solunabilir ve sima esenlığına herhangi bir pert vermez.

Yangın algılama sistemleriyle irtibatlı olarak çdüzenıştıklarında, yangınları kendiliğinden olarak fark eder ve anında karışma ederler.

Bir ekip etmenlere ilgilı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, kavrama sistemlerinin ise yılda 4 defa bakım dokumalmasının uygun olacağı düşünülmektedir. Nedeniyle averaj 3 mahiye periyotlar halinde hizmet konstrüksiyonlması referans edilmektedir.

Report this page